Nieuws


UPDATE: Het was een geweldige dag, top actie met resultaat €2471,- opgehaald. Dank je wel allemaal!

Wat een rare tijden! Mogen, willen en kunnen we een verjaardag nou wel of niet vieren? Mag het in de samenstelling zoals we dat graag zien? Wil ik nu eigenlijk wel zoveel mensenbij elkaar? En waar zou ik dit zonder problemen kunnen doen? Feitis: ik word dit jaar 50 jaar. En ook onze praktijk is alweer bijna twee jaar onderweg. De opening hebben we vanwege corona niet kunnen vieren; die stond namelijk gepland in april 2020 aangezien ik toen ook 25 jaar als fysiotherapeut werkzaam was. Kortom, alles bij elkaar best iets om bij stil te staan. Maar hoe?

Als psychosomatisch fysiotherapeut zie ik ‘veel’ verschillende ziektebeelden, maar de link gaat met fysiotherapie al snel naar spieren. En dus wil ik mijn verjaardag, verlate jubileum en -opening graag in het teken stellen van het Prinses Beatrix Spierfonds met een ludieke verjaardagactie, die hopelijk op jullie steun kan rekenen!

Op zondag 26 september vieren mijn gezin en ik mijn verjaardag kleinschalig met een kop koffie en wat lekkers in de praktijk. Zelf hoop ik zo weinig mogelijk onder die gasten te zijn, aangezien ik die dag ga masseren onder bieding. Dus, kun je wel een massage gebruiken én draag je het Prinses Beatrix Spierfonds; die met hun 65 jarig bestaan ook een jubileum viert, een warm hart toe? Biedt dan mee!
De bieding start met donatie van € 100,- voor een uur massage: twee jaar praktijk x mijn respectabele leeftijd van 50 jaar. De vijf hoogste biedingen plannen we zondag 26 september in. Het volledige bedrag wordt natuurlijk gedoneerd aan het Prinses Beatrix Spierfonds. Daarnaast zetten we de week voorafgaand en na mijn verjaardag een collectebus in de praktijk om zoveel mogelijk te kunnen inzamelen voor mensen met een spierziekte.

Doe je mee aan de massage-veiling? Stuur dan uiterlijk woensdag 22 september je bieding; bod en contactgegevens, naar nienke@fysiotherapiebasvdsande.nl

Prinses Beatrix Spierfonds
Het Prinses Beatrix Spierfonds is de aanjager van de strijd tegen spierziekten. Door samen te werken, en te financieren, stimuleren we het wetenschappelijk onderzoek naar genezing en behandeling voor de 200.000 mensen met een spierziekte in Nederland. Het geld hiervoor brengen we bijeen met hulp van duizenden mensen. Mensen die van dichtbij weten wat de vernietigende impact van een spierziekte is, en vele, vele anderen die ieder op hun eigen manier kracht maken tegen spierziekten. Door te geven, te collecteren, te delen in actie te komen.

Naar aanleiding van de landelijk strengere maatregelen adviseren het KNGF en SKF, vanaf vandaag het gebruik van PBM.

Wij vragen daarom iedereen die voor behandeling komt een mondkapje te dragen; zowel in de wachtruimte als tijdens de behandeling/training. Dit mondkapje is een extra maatregel en wordt gehanteerd naast de algemeen geldende maatregelen.

  • Geen handen schuden
  • Neem je eigen badhandoek mee
  • Was je handen voor en na de afspraak
  • 1 persoon per fysiotherapeut
  • Hoest en nies in je elleboog
  • Houd 1,5 meter afstand van de andere patiënten
  • Bij griep of andere luchtwegklachten kom je niet

Indien de regels vanuit het RIVM of de regering worden veranderd, wijzigen ook onze richtlijnen. Wij houden je op de hoogte via de website en of Facebook

Samen sterk tegen Corona